Over ons

We zijn een warm, energiek, spontaan en betrokken gezin met duidelijke structuur en regels,  de 3R’n: Rust | Reinheid | Regelmaat hebben we hoog in het vaandel. Met name 

Coby brengt van nature veel structuur en rust in het gezin. We houden van humor en zetten dat vaak in om iets vlot te trekken of gewoon om een geintje uit te halen. Daarnaast zijn we veel buiten, zowel in de eigen tuin als in de uitgestrekte landerijen en bossen in onze omgeving, we genieten van de natuur. De kinderen spelen veel buiten en in onze spelkamers. We zijn sportief en houden van een gezonde leefstijl.   We genieten ook van muziek, maar produceren zelf geen enkele noot…

Coby studeerde via de SPW aan de Pabo en master speciaal onderwijs, vervolgens werkte ze jaren in het speciaal onderwijs, met diverse leeftijdsgroepen. Na haar werkervaring buitenshuis behaalde ze haar SKJ registratie en nu richt ze zich volledig op het gezinshuis zieYou! 

Gert begon als leidinggevende bij defensie en via het jongerenwelzijnswerk, werkte hij als teammanager bij GGZ Drenthe| de Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Nu richt ook Gert zich volledig op het gezinshuis.

Vanaf ons trouwen wisten we dat we ons gezin open wilde stellen voor kinderen in Nederland die (tijdelijk) een ander thuis nodig hebben. Ruim 10 jaar geleden begonnen we met crisis-pleegzorg en na diverse plaatsingen groeide dit door in gezinshuis zieYou. Eind 2021 verhuisden we ons gezinshuis van Heerde naar Wapenveld. Daar huren we nu een schitterende plek in een ruime wijk/ buurtschap, met veel ruimte , groen en dieren om ons heen.

Stichting
in de Wingerd

De locatie van ons gezinshuis is in goede handen van stichting in de Wingerd. Zij faciliteren onze locatie zodat wij ons volop op de kinderen en hun netwerk kunnen richten. Wil je meer weten over stichting in de Wingerd?

Ons gezin en ons thuis


Ons (basis-) gezin bestaat uit moeder Coby , vader Gert , Michaël (2007) , Joshua (2009) en Bibi ( 2016). Michaël is een energieke jongen die een BBL opleiding doet tot chef-kok. Daarnaast is hij graag met zijn vrienden. Joshua is een sportieve gast, hij zit op de Havo op het Greijdanus College in Zwolle. Naast school is hij vaak te vinden op de survivalbaan, om zelf te sporten én om les te geven. Bibi is onze knuffelmeid. Bibi is een echt buitenkind, ze geniet van de dieren in- en om ons huis. Daarnaast knutselt Bibi graag.

Keurmerken

keurmerk-gezinshuis
SKJ-logo

Copyright ©ZieYou.

Website door Bredewold.nl